Glasbewassing

Met glasbewassing verlengt u de levensduur van uw pand. Niet alleen ramen lijden eronder als ze niet worden gewassen, ook de kozijnen verslechteren. Als u te lang wacht met het wassen van de ramen en kozijnen, kan het vuil gaan zorgen voor krassen.

Vakmanschap

Een frisse woning, winkel of bedrijfspand is meer representatief. Schone ramen zorgen dan ook voor een frisse kijk en schone aanblik. De aanzicht van het pand is eigenlijk een visitekaartje dat u goed wilt verzorgen. Wij gaan vakkundig en zorgvuldig te werk en beschikken over professioneel materiaal. Glazenwassen doen wij op traditionele wijze of met een telewash systeem.

Wat is telewash precies?

Telewash is een alternatief voor de traditionele glasbewassing. Vaak wordt er op grote hoogtes gewerkt en is het belangrijk om te voldoen aan alle veiligheidseisen. Wij hebben een oplossing om schoonmaken veiliger en makkelijker te maken. Namelijk het reinigen van de gevels met een telewash systeem dit systeem bestaat uit uitschuifbare stelen die u vele meters kunt verlengen. Bij telescopische glasbewassing wordt er gebruik gemaakt van osmosewater. Osmosewater wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd en is water in zijn puurste vorm. Het is namelijk vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmosewater is om die reden erg puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter.